Bestellen

Dit boek schetst de situatie van de zeelieden die onder het vaarplichtbesluit hun werk moesten blijven doen op zee tijdens de tweede wereldoorlog: varen in konvooi, schipbreuk lijden, omgekomen collega’s, heimwee en altijd, altijd alert blijven op bommenwerpers en onderzeeboten. Met prachtig foto- en beeldmateriaal.
Bestel dit boek.
De handleiding ‘Interview je Ouders’ is geschreven voor iedereen die graag zijn vader, moeder of leuke tante wil interviewen op band of video. Stap voor stap staat erin: Hoe stel ik de goede vragen, hoe breng ik het gesprek lekker op gang? Hoe neem ik het interview mooi op? Te bestellen voor 12,90 euro inclusief verzendkosten.
Bestel deze handleiding.
Wim Altena hield een prachtig, persoonlijk dagboek bij in de periode waarin hij een donornier mocht ontvangen van zijn broer Arie. Hij besloot dit boekje na de niertransplantatie te publiceren, maar zei: dit is ook het verhaal van mijn broer, van mijn vrouw en van mijn arts. Hij vroeg Ageeth van der Veen deze interviews toe te voegen aan zijn eigen verhaal.
Bestel dit boek.